Dječji jahaći kampovi

I ove godine za vas smo pripremili Ljetni jahaći kamp. Dječji kamp idealan je za sve koji žele upoznati konje i kako se brinuti o njima, ali i za one koji već imaju iskustva u jahanju, a žele ga unaprijediti. U kamp se mogu prijaviti svi, bilo da ste iskusan jahač ili potpuni početnik, naš program je prilagođen svakome od vas. Naši voditelji su licencirani treneri jahanja i natjecatelji u daljinskom jahanju. Nadzor voditelja je osiguran 24 sata. Pristup našim polaznicima je individualan, te sa svakim postupamo sukladno prijašnjem iskustvu i znanju. 

U kampu učimo kako se brinuti za konje, učimo jahati, igramo razne igre koje uključuju konje, imamo razne radionice na kojima ukrašavamo opremu za konje, pečemo im kolačiće, dok oni iskusniji sa vodičem odlaze na terensko jahanje u prirodu.

Osim svakodnevnog jahanja, od dodatnih aktivnosti tu su : odlazak na bazene, u kino, posjetu gradu Bjelovaru, edukativne radionice, razne igre i još mnogo toga. Vodiči kampa su licencirani treneri jahanja i instruktori terapija pomoću konja.

LJETNI JAHAĆI KAMPOVI

Max broj polaznika: 10

Dob: 8 – 18

Cijena kampa s noćenjem:

Termini:
I. 25.06.2023. – 30.06.2023.
II. 02.07.2023. – 07.07.2023.
 
Adresa: Puričani 40, Bjelovar
Kontakt: Laura – 091 48 47 400