Samostalne aktivnosti

Planinarenje i pješačenje

Šume, vinogradi, polja, ribnjaci i potoci koji nas okružuju pravi su raj za ljubitelje pješačenja planinarenja. Staze su različite i prilagođene su rekreativnim i iskusnim planinarima.

Planinarske i pješačke rute pogledaj ovdje.

Biciklizam

Ljubitelji bicikliranja će reći kako je ta aktivnost svojevrsna anti-stres terapija. Mnoga su istraživanja pokazala kako samo 20 minuta dnevno na biciklu može utjecati na smanjeno lučenje hormona koji uzrokuju stres. Naravno, svjež zrak i zrake sunca će dodatno pojačati osjećaj sreće. Predivna Bilogora i staze koje se pružaju kroz cijelu regiju, vožnja kroz šumske, poljske ali i urbane puteve zasigurno će oduševiti ljubitelje cikloturizma.

Biciklističke rute grada Bjelovara pogledaj ovdje.

Biciklističke rute Bjelovarsko-bilogorske županije pogledaj ovdje.

Izleti autom

Tijekom boravka kod nas imate mogućnost istražiti široko i bogato okolno područje ne samo Bjelovarsko bilogorske županije već i susjednih županija jer naša lokacija je na sat vremena udaljena i od Zagreba, Varaždina, a za samo 45 minuta možete stići do Daruvara, Čazme, Đurđevca.

Plivanje

Ukoliko ste zaljubljenik plivanja, wellnesa, ili kupanja u toplicama za manje od sat vremena stići ćete do Daruvarskih toplica. Za vrijeme ljeta na raspolaganju su vam bazeni grada Bjelovara (5 minuta) , zatim Sportsko – rekreacijski centar Veliki Grđevac, (30 minuta) te bazeni u selu Šandrovac udaljenom 15 minuta vožnje od nas. A ukoliko volite more odvezite se autom do prve plaže Jadrana i zaronite u čisto plavo more (2,5 sata)

Lov i ribolov

Ukoliko ste strastveni lovac na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalaze se 15 državnih lovišta, 5 uzgajališta divljači te 43 zajednička lovišta.

Ukoliko pak volite ribolov uživat ćete pecajući u obližnjim ribnjacima.

Kartu za lov pogledajte ovdje.